voorbeeldteksten direct mail

direct mail werving donateurs

Geachte mevrouw, Beste sympathisante, 

Dierenopvang kost handenvol geld - geld dat we halen uit giften van sympathisanten zoals u. Ook in 2017  rekenen we op uw steun. Daarvoor stuurden we u een tijdje geleden een brief.

Waarschijnlijk verloor u die uit het oog. Een groot deel van uw gift gaat naar huisvesting, voeding en verzorging. Daarnaast vernieuwen we regelmatig onze infrastructuur. 

We bouwden een kattenpaviljoen, en de ziekenboeg kreeg een nieuwe inrichting. We installeerden camera\\\'s om het toezicht op- en de veiligheid van onze dieren te verbeteren.

En recent heeft de hondenspeelweide een nieuwe omheining gekregen. Bent u al donateur? Uw steun is onmisbaar, ook in 2017. Alle giften zijn welkom. Vanaf 25 euro per jaar krijgt u ook ons driemaandelijkse magazine Dierenwelzijn. 

En vanaf 50 euro ook een fiscaal attest. Schenkt u 125 euro? Dan bent u sponsor van een eigen dierenhok. 

Vriendelijke groet en dank bij voorbaat, 

Mevrouw Konijn

direct mail makelaar

 

Geachte meneer, mevrouw ......,
 
Prettig 2017! 
Het strand ligt er heerlijk verlaten bij. Kerstverlichting siert de straten. En stemmige muziek weergalmt in de winkels. Dat betekent dat de eindejaarsperiode nadert. 

Wij wensen u alvast een schitterend 2017. 
 
Ook in het nieuwe jaar blijft u op ons rekenen voor het beheer van uw gebouw.  
Wist u dat ...... zelfs nog meer voor u doet? 
 
Uw partner bij verkoop … 

Een nieuw jaar brengt nieuwe plannen. Misschien wilt u uw appartement verkopen. .... helpt  u graag want wij kennen uw pand door en door. Info over algemene kosten, uitgevoerde werkzaamheden, werk- en reservekapitaal,U en uw kandidaat-koper krijgen het in een vingerknip. 

U rekent ook op ons voor: • publiciteit – Uw appartement staat in de kijker via ons etalageraam, onze website,  populaire makelaarsites en papieren advertenties. De bezichtiging? U krijgt bezoekers over de vloer via afspraken die wij voor u regelen. 

Uiteraard zijn we zelf aanwezig voor een woordje uitleg. • administratie – U laat de nodige paperassen zoals keuringsattesten en contracten door 
ons verzamelen en in orde brengen. 

Wilt u uw appartement verhuren? Voor het zomerseizoen of voor een langere periode? Slim  bekeken: zo dekt u uw jaarlijkse kosten. Via ons vindt u de geknipte huurder. We  prijzen uw verblijf aan via de bekende kanalen en leiden kandidaat-huurders rond. Ook praktische  beslommeringen laat u aan ons over, zoals de opmaak van het contract, de overhandiging van de 
sleutel en de overschrijvingen van het huurgeld.  
 
Vraag naar uw mogelijkheden 

Zonder zorgen uw appartement verkopen of verhuren: dat doet u samen met .......... 
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende schatting. Zo weet u wat uw pand waard is. 

Geïnteresseerd? 

Contacteer ons vrijblijvend via <mailadres> of <telefoonnummer>. 
 

Met vriendelijke groet,

Ingrid en Jaap

direct mail duurzaamheid


Uw promo- en beursmateriaal vlotter vervoeren, monteren en recycleren?  

Geachte xxx, 

Herinnert u zich de kartonnen meubels, menu’s en placemats op het ….-congres?  U zag en gebruikte ze ongetwijfeld tijdens de lunch en workshops, in het restaurant of … op de stand van fabrikant …... 

Maar overwoog u al om zélf cardboard toepassingen in te zetten? Ze vormen een duurzaam, kostenefficiënt alternatief voor al uw promotie materiaal in hout, pvc of aluminium. 

Test het meteen! Wacht, gooi de envelop nog niet weg. Want er zit een kerstboompje in.  Neem het eens vast. En merk hoe licht én sterk het karton is.  
Schuif de twee delen van het boompje nu kruiselings over elkaar. Ziet u? Zo gebeurd!  
En is de kerstperiode voorbij? Dan gooit u het – gratis en milieubewust – bij uw kartonafval. Of u bergt het compact op voor volgend jaar. 
Uw grootste ambities in duurzaam karton Het kerstboompje toont u in miniatuur het veelzijdige gemak van -cardboard:
 
U laat er de meest opvallende en bijzondere vormen uit snijden, ook op groot formaat. U monteert statafels, displays, decoratie, … vlot en zonder gereedschap. U wint transportruimte en bespaart op vervoers- en recyclagekosten. U verkleint uw ecologische voetafdruk.  

Zin om handig, sterk en duurzaam cardboard in te schakelen voor een van uw volgende projecten? Mail dan ‘ja’ naar info@beelite.be, en bespreek uw plannen met ons.  

Met vriendelijke groet,
....... ..........

PS Geïnspireerd door uw kerstboompje? Stuur dan ‘ja’ naar info@....., en ontdek de toepassingen van duurzaam cardboard voor úw activiteiten.

direct mail nieuwjaarswens
 

Focus op de O Positief van gezondheid schoonheid en vertrouwen in een zonnige toekomst

Focus on the O Positive of of wholesomeness prosperity and confidence for a bright future

directmail beursstand

 

Beste .....,

Hebt u ons nieuwe magazine al gezien? 
 
Zoekt u: een shop-in-shop?  een beursstand waarop álle ogen gericht zijn? een onvergetelijk decor voor uw evenement?  Sla dan zeker deze gloednieuwe brochure open. 

Wij zijn uw partner die mee denkt én doet 

…… denkt en doet met u mee! Samen zoeken wij het format dat naadloos bij u aansluit. En dit vanaf het prille idee tot de laatste details in de afwerking: op ons kunt u bouwen. 

Uw dromen? Die zijn zonder uitzondering onze inspiratie! 
Uw dromen zijn nóóit onhaalbaar, u ontmoette alleen nog niet de inventieve partner die ze voor u realiseert. ….. houdt niet vast aan klassieke ontwerpen of patronen: dankzij ú vinden wij onszelf opnieuw uit.  

Uw project in onze brochure 

Bladert u nu door de talrijke voorbeelden van onze realisaties? Dit zijn helemaal niet ál onze designs.  Wat er dan nog ontbreekt? Uw project. 
Dus: samenwerken? Héél graag! 

Bel ………of mail naar info@..........com.  Bezoek ook zeker onze website: www………...com. 

Tot snel !

direct mail tuin welness
 

Geachte (tuin)architect 
 
Wenst uw klant comfort? Dan is ……. uw partner in wellness.  Water binnen en buiten. Zwembaden, whirlpools, spa’s, sauna’s, tuindouches, infrarood-, stoom- en hydrocabines? Wij bouwen ze voor u, binnen of buiten. Een deel van de inrichting of het volledige project? Dat bepaalt u zelf. Met of zonder onderhoudsproducten? Alles kan. 

Vergeet die stress. Ontspan en relax. Wij zorgen voor uw wellness, en die van uw klant. Want onze twee klanten zijn altijd koning. We werken in uw opdracht, maar respecteren het budget en de wensen van uw klant. 

Nieuwsgierig? De ervaring is er, de erkenning ook. In Amerika kregen we zelfs een vijfsterren-nominatie voor onze spa’s. Op www………..com ziet u een waaier van onze projecten. Klaar voor een afspraak? Bel naar ………... Of mail naar info@...........com.

We vertellen u graag alles over uw welzijn met ……..Projects. 
 
Vriendelijke groet 
 
Dirk Groothuizen,
Directeur

directmailing boekhouder

 

Weet u wat een goede boekhouder waard is? 
 
Veel. • Een goede boekhouder doet alles volgens het boekje en gaat zijn boekje nooit te buiten. • Een goede boekhouder is een vertrouwenspersoon. Een partner die meedenkt over uw zaak en achter u staat. • Een goede boekhouder, dat ben ik. 

Pretentieus? Misschien. Maar een goede boekhouder mag wel wat pretentie hebben. 
Vergelijk en ontdek wat een goede boekhouder waard is. Vraag gratis uw offerte aan. Vergelijk en maak dan uw keuze. 

Uw voordeel 

Haal uw voordeel uit mijn boekhoudkantoor. Werk efficiënter en toch goedkoper. Daarom haal ik uw documenten ook aan huis op. 
Nieuwsgierig? Bel ............. Mail naam@naam.be. Vraag vrijblijvend meer informatie. Of maak een afspraak. Dan kom ik bij u langs. En doe ik een boekje open over mijn kantoor. 
 
Tot dan !

direct mailing sportschool

 

Dag mevrouw .....

2018 wordt een topjaar. Uw werknemers presteren optimaal. Is dit ook uw nieuwjaarswens? Maak het dan nú waar: samen met ...... Schakel onze Beweegstudio in.  Onze professionele coaches maken uw medewerkers fit en gezond. 

Daarvan worden uw personeel én uw bedrijf beter. Een fit en gezond team haalt het toppunt van zijn productiviteit:  Uw mensen zitten boordevol energie.  Ze werken maximaal geconcentreerd.  Ze zijn beter bestand tegen stress.  Ze worden minder vaak ziek. 

........beweegt mee.  Het resultaat? U maakt meer winst. Uw werknemers zijn tevreden.  En uw bedrijfsimago wordt er beter van. Want ........ investeert in de gezondheid van zijn mensen. Kies het bewegingsparcours dat bij uw bedrijf past: 

Welke formule u ook kiest: de investering betaalt zichzelf terug. Becijferde u al eens hoeveel u verliest aan ziektedagen? Vraag dus nu uw offerte. Schiet uit de startblokken Bel nu de ................ op het nummer ........... Of mail naar ......@........nl voor meer info. 

Tijd voor actie! 

Vitale groeten van John en Renate

direct mail vakantieparken

 

Wanneer hebt u voor het laatst écht tijd gemaakt voor uw vrienden en familie?
Zomerparken maakt het u gemakkelijk met drie aantrekkelijke vakantiemomenten.

Tijd voor uw kleinkinderen

 Samen ravotten, fietsen, zandkastelen bouwen, bowlen, mini golfen, zwemmen, vissen, verhalen vertellen, … Verwen uw kleinkinderen met een verblijf in Zomerparken.  En verwen uzelf met een heerlijk moment van samenzijn.

Tijd voor uw vrienden 

Samen biljarten, fietsen, muurklimmen, gezellig tafelen, paardrijden, vissen, voetballen, barbecueën, een avondje doorzakken, … Maak volop plezier met uw vrienden en vriendinnen. U leeft maar een keer. Beleef het in Zomerparken.

Tijd voor uw familie Samen feesten, lekker eten, tennissen, zwemmen, gezellig bijpraten, voetballen, relaxen, vissen, musea bezoeken, … Uw familie is het allerbelangrijkste. Geniet van elkaar. Geniet van Zomerparken. 

Nieuwsgierig? Kijk snel in de brochure en kies de formule die het best bij u past. Boek vandaag nog uw vakantie. Geniet ook van de extra voordelen uit ons Voordeelboekje. Surf naar www........com. Of bel ,,,,,,,,,,,,,,,,,

Tot binnenkort,

Chantal de Vries, Sales Manager

PS. Beleef de tijd van uw leven in een van onze tien parken. Voor het geld hoeft u het niet laten! Kijk snel in onze brochure.

mailing Sail 2020

 

Geachte relatie,

In augustus is het weer zover. Dan vindt al
voor de tiende keer SAIL Amsterdam plaats.  Dit grootse nautische en culturele evenement  begint traditiegetrouw met de SAIL-In van IJmuiden naar Amsterdam. 

Wij stellen het zeer op prijs om samen met u, onder het genot van een heerlijk ontbijt, de parade van de Tall Ships te bewonderen. 
Wij nodigen u en uw partner dan ook graag uit om dit bijzondere evenement met ons mee te maken.

Wat:    SAIL-In 2020

Waar:    Een eigen unieke locatie in IJmuiden met uitzicht op de  Tall Ships
Wanneer:    Woensdag 19 augustus 2020 08.30 tot circa 12.00 uur

Deze uitnodiging is persoonlijk. In verband met de organisatie willen wij graag weten of u aanwezig kunt zijn. U kunt dit kenbaar maken middels het sturen van een mail naar.......

Heeft u speciale (dieet-)wensen, dan vernemen wij dat graag van u.
Verdere informatie over de dag en de locatie volgt op een later moment.
Wij kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Piet de Vries

Directeur

direct mail VIP

 

Geachte ….

Met veel genoegen nodigen wij u en uw familie uit voor ‘.... 1001 Nacht’ op zondag 18 november 2012 in de Efteling te Kaatsheuvel. 

Nadat u geparkeerd hebt op het hoofdparkeerterrein, openen de poorten van een wereld vol wonderen en ontvangen wij u en uw familie graag als echte VIP’s via een aparte entree bij het attractiepark.

Na binnenkomst wordt u door Oosterse wachters begeleid naar het Fata Morgana Paleis, waar u een magisch ontvangst wacht. Vertellers, kwakzalvers en andere duistere figuren maken hun opwachting om uw verblijf extra bijzonder te maken. Tijdens dit ontvangst hoeft u zich geen moment te vervelen. Na een heerlijke brunch is er voor iedereen voldoende gelegenheid om het park te bezoeken. 

Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, veranderd de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren. Er zijn speciale winterattracties en zinderende parkshows. Tussendoor kunt u heerlijk opwarmen met glühwein of warme chocolademelk rond het vuur.

Na een enerverende middag buiten zien wij u graag terug in het Fata Morgana Paleis om te genieten van een uitgebreid dinerbuffet. De Oosterse wachters ontvangen u wederom en ook nu zorgt een diversiteit aan entertainment voor de perfecte sfeer. Op betoverende wijze zal dit sprookje tot een einde komen en beleven wij graag met u een spectaculaire afsluiting.

Programma:
11.00 uur    Ontvangst en welkom 
11.30 uur    Brunchbuffet 
12.30 uur    Gelegenheid tot parkbezoek
17.00 uur    Aanvang diner buffet 
19.00 uur   Afsluiting van de dag

....... is in vele opzichten maatschappelijk betrokken en wil u daar graag deze dag bij betrekken. Wij hebben een groep van 100 kinderen van ........... uitgenodigd deze sprookjesachtige dag met ons te beleven. ........ de Bruggen biedt bijzondere zorg aan mensen met een handicap. Deze kinderen komen met hun begeleiders naar het evenement, maar extra hulp is altijd welkom. Wilt u zich mede verantwoordelijk voelen voor de ervaring van deze kinderen tijdens deze bijzondere dag? 
Dan kunt u zich, met uw familie, opgeven als medebegeleider(s) van een groepje kinderen. Ga met ze mee het park in en laat ze de Winter Efteling beleven op hun manier. Meer informatie hierover vindt u op de registratie website. 

Ter bevestiging van uw komst verzoeken wij u om voor donderdag 1 november a.s. uw partner en uw kinderen te registreren via: .....................

.Na uw registratie ontvangt u een aantal dagen voorafgaand aan het evenement een e-mail met het definitieve programma en overige relevante informatie. U kunt alle aanvullende informatie over o.a. het programma, stichting IPSE de Bruggen, de route en het parkeren nalezen op bovengenoemde website.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met .... .. ...... op telefoonnummer ................... of per e-mail via ........................ 

We kijken er naar uit om u en uw familie op zondag 18 november te mogen ontvangen.

Met sprookjesachtige groet,

Willemijn Verkoop

direct mail One life

 

One life, live it.

One Foster Nexthaler, use it! 


With care,

The Next Generation

direct mail Sail 2015

 

Beste relatie, 

Sail Amsterdam is het grootste nautische evenement dat ons land kent, en wordt sinds 1975 vijf-jaarlijks georganiseerd. Het meest indrukwekkende onderdeel van Sail is de zogenaamde “Sail-In Parade”. De Sail-In Parade, die plaatsvindt op woensdag 19 Augustus, is de feestelijke intocht van de ruim 600 schepen tellende vloot met als eindbestemming de IJhaven te Amsterdam. 

Deze vloot bestaat, naast de indrukwekkende Tall Ships en vele schepen uit ons nautisch verleden, ook uit moderne schepen, marineschepen en replica’s. Dit unieke spektakel gaat u samen met ons beleven! 

U wordt om 08.30 uur verwacht bij de ligplaats in Amsterdam Noord om aan boord te gaan van ons schip “Pureliner”. Vervolgens zetten we om 09.00 uur koers richting IJmuiden om van daaruit de vloot te begeleiden naar de IJhaven van Amsterdam.

Gedurende de vaart kunt u niet alleen genieten van de prachtige schepen, maar ook van een keur aan hapjes, drankjes en een heerlijke lunch. Aan het einde van de middag zet het schip weer koers richting haven en zal rond 15.30 uur weer afmeren in Amsterdam Noord. 

Om uw persoonlijke deelname te bevestigen wil ik u vriendelijk verzoeken het bijgevoegde inschrijfformulier uiterlijk vrijdag 26 juni per mail te retourneren. Enkele weken voor vertrek ontvangt u van ons automatisch de bevestiging inclusief boardingpas, routebeschrijving en parkeerkaart. 

Mochten er van uw kant nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met ........................... We kijken ernaar uit om dit unieke spektakel samen met u te beleven! 

Met vriendelijke groet, 

 

95.170.74.144
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruikt Message in a bottle cookies op haar websites. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies.